You are here
Home > Botev Vratsa > Слухове и истини за една екскурзия до Франция

Слухове и истини за една екскурзия до Франция

Слухове и истини за една екскурзия до Франция


ПОФК Ботев Враца няма практиката и желанието да се меси в работата на други спортни организации, нито да влиза в конфликт със свои бивши служители. Това обръщение е реакция на множество запитвания и коментари от родители на деца в школата на клуба относно предстояща екскурзия до Франция на деца от Враца с цел участие във футболно състезание.

1. ПОФК Ботев Враца няма никакво участие в организацията и провеждането на въпросната екскурзия до Франция. Не насърчаваме подобна инициатива в най-важния период на учебната година.

2. ПОФК Ботев Враца не е информиран официално, че деца картотекирани в ДЮШ на клуба са поканени и ще участват в международно състезание/екскурзия за друг клуб.

3. ПОФК Ботев Враца няма общи ценности с тези, които насърчават децата да пропуснат една седмица от учебния процес и да пътуват на екскурзия до Франция с друг отбор, докато този в който са картотекирани има официални мачове.

4. ПОФК Ботев Враца направи нужната проверка и установи, че въпросната екскурзия няма никаква връзка с Българския Футболен Съюз, а състезанието във Франция не е включено в нито един официален спортен календар на която и да е футболна федерация в Европа.

5. ПОФК Ботев Враца не води и не е водил преговори с други спортни клубове да ползват базата в Спортен комплекс „Христо Ботев“ за провеждане на футболни занимания. Всякакви подобни информации, разпространявани от бивши служители на клуба не отговарят на истината.

Никой няма право да спекулира с името на Ботев Враца, нито да агитира деца от школата на клуба с комерсиална цел. ПОФК Ботев Враца е готов да вземе крайни мерки срещу всеки, който опита да вреди и да се меси в работата на клуба.

ПОФК „Ботев“ Враца

Top